0736 - 500 798 info@bodymemorytherapy.se

Sedan slutet av 1990-talet har jag genom samtal och vägledning hjälpt människor att utvecklas och utmana sig själva och våga bryta gamla mönster och sätta upp nya mål. Det är för mig ett privilegium att få samarbeta med människor från olika delar i vårt samhälle.

Min yrkes- och livserfarenhet omfattar bl.a.
Professionella samtal / Personlig vägledning / Rådgivning / Professionell Coaching / Mentor / Föreläsare / Personlig utveckling / Workshops inom Mindfulness / Meditation / Zonterapeut / Avstryknings massage.

Alla personer jag träffar inspirerar mig och jag är tacksam att jag i min tur kan hjälpa och stötta människor via vägledning /samtal /coaching /mentorskap.

Sedan barnsben har jag alltid hjälpt och stöttat människor och jag har alltid varit där när människor haft ett behov av att prata om saker som tyngt dom.

Oavsett vilket yrke du har eller var du bor geografiskt eller vilket kön du tillhör, så har vi alla en inneboende önskan att få må bra och trivas med vårt liv och känna glädje och få vara friska. Dom senaste 40- åren har givit mig en stor livs-och yrkeserfarenhet av samarbete med människor i olika konstellationer.

 

 

IMG_0227

 

Stäng meny