0736 - 500 798 info@bodymemorytherapy.se

I mitt arbete som professionell coach arbetar jag utifrån International Coach Federations kärnkompetenser och evidensbaserade Kognitiv Beteende Terapi och Acceptance and Commitment Therapy tekniker.

Oavsett om det gäller företag eller organisationer eller privatpersoner som jag coachar så har alla en önskan att nå sina mål och utvecklas och utmana sig själv. Dom senaste 40- åren har givit mig stor erfarenhet av samarbete med människor i olika konstellationer

Sedan slutet av 90-talet har jag genom coachande samtal hjälpt människor att utvecklas och utmana sig själva och våga bryta gamla mönster och sätta upp nya mål. Det är för mig ett privilegium att få samarbeta med människor från olika delar i vårt samhälle.

Alla personer jag träffar inspirerar mig och jag är tacksam att jag i min tur kan hjälpa och stötta organisationer och privatpersoner genom coachande samtal.

Min yrkes- och livserfarenhet omfattar bl.a.
Professionell Coach / Föreläsare / Personlig utveckling / Workshops inom Mindfulness – Meditation – Personlig utveckling / Zonterapeut / Massör

Sedan barnsben har jag alltid hjälpt och stöttat människor och jag har alltid varit där när människor haft ett behov av att prata om saker som tyngt dom.

IMG_0227

 

Stäng meny